Splošni pogoji poslovanja

Cene in plačilo

Vse navedene cene so v EUR in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Drugih dajatev ali dodatnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva ni. Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

Dostava in stroški dostave

Naročeni izdelki bodo najverjetneje na poti k vam že naslednji dan. Izdelke, ki so na zalogi, odpremimo najkasneje naslednji delovni dan po plačilu. Če naročite izdelek, ki ga morebiti nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo in sporočimo, kdaj bo izdelek dobavljiv. Če vam rok dobave ne ustreza, vam omogočimo odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Mogoč je tudi prevzem naročila na sedežu našega podjetja, v tem primeru stroškov dostave ni. V primeru posebnih želja vas prosimo, da jih vpišete pod opombe pri vnosu vaših kontaktnih podatkov.

  • Plačilo po povzetju

Kupnino za naročene izdelke boste plačali dostavljalcu ob dostavi pošiljke. V tem primeru je strošek dostave 6,20 EUR (z DDV) - skupen strošek, ki ga plačate dostavljalcu! Mogoč je tudi prevzem naročila na sedežu našega podjetja, v tem primeru stroškov dostave ni.

  • Plačilo po predračunu

Predračun boste prejeli na vaš e-mail. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Pošiljka bo odposlana po prejetem plačilu. Stroški poštnine bodo navedeni na predračunu, praviloma se ne razlikujejo od stroškov dostave po povzetju, torej 6,20 EUR (z DDV). Pošiljke dostavlja pooblaščena dostavna služba.

Nakup brez tveganja

Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu.

Potrošnik mora o nameravanem vračilu najkasneje v 14-ih dneh od prejetja izdelka pisno obvestiti ponudnika na e-naslov info@kotorna.si , izdelek pa vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o nameravanem vračilu. Izdelek, ki ga vračate, mora biti nerabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini.

Ob vračilu bomo na vaš TRR nakazali vračilo kupnine. Lahko pa se odločite za zamenjavo in izberete drug izdelek.

V primeru, da ste prejeli paket, ki se je poškodoval med transportom (embalaža ima vidne poškodbe) ali kaže znake odprtja, ga takoj reklamirajte vašemu dostavljalcu. Prosimo vas, da o tem obvestite tudi nas na e-mail: info@kotorna.si.

Varovanje podatkov

Upravitelj spletne trgovine je zavezan k varovanju osebnih podatkov, ki ste nam jih zaupali. Podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Za potrebe dostave bomo vaše podatke zaupali dostavni službi. Z vami bomo stopili v stik preko elektronske pošte z namenom obveščanja o novostih in podobno, če temu ne boste izrecno nasprotovali.

Varstvo potrošnikov

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.