Prodajni program

Sanitarna oprema

Sanitarni prostori so ena najbolj vidnih podob s katerimi se podjetja, ustanove, lokali in druge dejavnosti predstavljajo okolju. Vendar za higiena, udobje in ekonomičnost niso potrebne velike investicije. S široko paleto artiklov uglednih blagovnih znamk nudimo individualne rešitve s katerimi lahko dosežete takšen standard higiene, ki si ga Vaše stranke, obiskovalci in sodelavci zaslužijo. 

Potrošni material

Široka ponudba papirnatih brisač, toaletnega papirja, robčkov, servietov, kuhinjskih rol, mil, osvežil in drugih potrošnih materialov za vzdrževanje higiene.

Industrijski program

Industijske brisače in krpe namenjene za različna dela, od lažjih opravil do zahtevnejših nalog, za brisanje, čiščenje in poliranje različnih površin, orodij in izdelkov. S svojo zmogljivostjo, kombinirano z učinkovitimi sistemi podajanja (stojala, nosilci, podajalniki, itd.), omogočajo kontrolirano porabo in nadzor stroškov. Celovita serija ekonomičnih izdelkov, ki dosledno prekašajo odpadne krpe.

Zaščitna oprema

Ne le zaradi zakonodaje, ki zahteva uporabo prave osebne zaščite za zaposlene, temveč predvsem za ohranjanje zdravja in varnosti na delovnem mestu; nudimo zaščitna oblačila, rokavice in maske več zaščithih stopenj in lasnosti, ki ustrezajo različnim potrebam, se pravilno prilegajo, so udobna za nošenje in imajo certifikat CE.

Proizvajalci