Kimberly-Clark Professional

Kimberly-Clark ProfessionalVodilni evropski proizvajalec higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev. Kimberly-Clark je pridobil certifikat FSC (Forest Stewardship Council - mednarodna oznaka, ki označuje dobro gospodarjenje z gozdovi), kar pomeni, da stremi k ohranitvi gozdov in vzpodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi.

Sistemi sanitarnih podajalnikov Kimberly-Clark so varčni, zmogljivi in enostavni za vzdrževanje. Kimberly-Clark s širokim izborom artiklov nudi možnost izbire glede na kakovostne in stroškovne zahteve naročnika.

Ne le zaradi zakonodaje, ki zahteva uporabo prave osebne zaščite za zaposlene, temveč predvsem za ohranjanje zdravja in varnost na delovnem mestu je zaščita pomemben segment, ki mu namenjamo veliko pozornosti. Nudimo zaščitna oblačila, rokavice in maske več zaščitnih stopenj in lasnosti, ki ustrezajo različnim potrebam, se pravilno prilegajo, so udobna za nošenje in imajo certifikat CE v skladu z direktivami PPE89/686/EE. Zaradi neprestanega vlaganja v raziskave, razvoj in zaradi poudarka na udobju, prileganju in kakovosti, je Kimberly-Clark Professional, z blagovno znamko Kleenguard, postal vodilni ponudnik osebne zaščite.

Vsi izdelki proizvajalca Kimberly-Clark Professional v naši ponudbi