O podjetju

Kotorna logo

IME PODJETJA:  Kotorna d.o.o.
POLNO IME PODJETJA:  Kotorna družba za trgovino na debelo in drobno, d.o.o.
SEDEŽ PODJETJA:  Brnčičeva ulica 19e, 1231 Ljubljana – Črnuče
TELEFON:  01 56 13 226
FAKS:  01 56 18 937
SPLETNA STRAN:  www.kotorna.si
E-POŠTA:  info@kotorna.si
IDENT. ŠT. ZA DDV:  SI73519928
MATIČNA ŠTEVILKA:  5903416
TRANSAKCIJSKI RAČUN NLB:  02010-0018577988
TRANSAKCIJSKI RAČUN ABANKA:  05100-8012765483
OSNOVNI KAPITAL:  340.000,00 EUR
REGISTRACIJA:  Družba je vpisana v sodnem registru Okrožnega sodišča v Ljubljani pod št. reg. Vl. 1/26489/00
DIREKTOR:  Judita Hribar Rozman


Podjetje KOTORNA je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo. 

S kvaliteto in konkurenčnostjo proizvodov in storitev, dnevno brezplačno dostavo potrošnega materiala, s svetovanjem, montažo, servisom in vzdrževanjem postajamo vodilni dobavitelj naročnikom, ki za svoj denar pričakujejo več. Oskrbujemo podjetja, industrijo, hotele, šolstvo, zdravstvo ter druge zavode, družbe in dejavnosti.

Za higieno, urejenost, varnost in učinkovitost, niso potrebne velike investicije. Z osebnim pristopom in individualnimi rešitvami, Vam omogočamo doseči pričakovan higienski standard, visoko strorilnost in varno delovno okolje. Z veliko izbiro renomiranih izdelkov, priznanih blagovnih znamk, dolgoletnimi izkušnjami in strokovno usposobljeno ekipo sodelavcev; Vam pomagamo poiskati optimalne rešitve za vaše potrebe. 


Zanesljivost, inovativnost in učinkovitost so ključni del politike kakovosti našega podjetja. Naša prizadevanja smo potrdili tudi s pridobitvijo certifikata kakovosti ISO 9001.

Kot distributer proizvajalca Kimberly-Clark smo zavezani k varovanju okolja v vsem kar delamo. Kimberly-Clark je pridobil certifikat FSC (Forest Stewardship Council - mednarodna oznaka, ki označuje dobro gospodarjenje z gozdovi), kar pomeni, da stremi k ohranitvi gozdov in vzpodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi. Več o tem si lahko preberete na www.fsc.org.

Naš cilj se je v partnerskem odnosu približati potrebam naročnikov ter jim s sistemskimi rešitvami, celovito oskrbo in servisom prihaniti dragocen čas in denar.
 

Bodite zahtevni tudi Vi in izberite pravega partnerja! Potrdili bomo Vaše zaupanje. 


» Success is a goal; excellence is a passion! «